Ikväll är temat: Ingen lämnar nykter!!




PARTY PARTY !!


Uttråkad!

Sitter hemma o har inte lust att göra ett skit. Skippa träningen för att förhoppningsvis bli av med denna förbannade förkylning innan jag blir koko! Blä....

Kom hem älskling!


tränat.

Tränat. Känns skit bra. I år är det vårt år töser!



Kan man verkligen bara glömma o förlåta? Är det så lätt? Nej jag tycker verkligen inte det. Men vill du ha det så varsågod. Jag skiter i vilket. Om jag inte får en jävla bra anledning så be my guest. Trodde mer än så om dig. Men jag hade visst fel. Ååååååhhhh! Jag vet inte ens om jag ska vara arg eller gråta? Du är inte värd att gråta över så valet blev inte så svårt. Men för fan?! Blod tjockare än vatten ? Eller??

Peace out!!
Johanna Wileur Zander 




....?!

Vill bara skrika!!!!??!!!! Fattar noll just nu?!


gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry.

Dålig uppdate.
Känner det är dags att skriva av sig innan något går jävligt fel.

Men kan ju börja med nåt kul. Kommit igång med matcherna på fotbollen nu:) 3-3 mot Bk Kick i dm. Skit bra lirat töser! Gjorde faktiskt ett mål på hörna. Nick=) Märks att träningen ger resultat:) Klarade 90minuter!
Lirade även i söndags. Gick inte så bra men vi är på rätt väg tjejer. Efterlyser lite mer snack bara. På alla fötter.
Härlig ute kväll förra fredagen :) Bilder kommer att komma:) Tack för en super härlig kväll:D <3

Veckan har annars flytit på.Praktiken är bara helt underbar! Har världens bästa arbetskamrater!
 Fortfarande förkyld o halsen känns inte helt okej men hoppas det går över. Mina töser har precis åkt hem o vi har planerat lite:) Info kommer komma till alla mina töser nästa vecka:) <3


Nej jag vet inte var jag ska börja. Börjar bli jävligt trött på allt skit som människor orkar lägga energi på som inte ens är något. Snackar en massa och bara beter sig som svin rent ut sagt. Pallar inte såna människor. Get over it and get on with your life för fan. Kom ut ur bubblan o känn på den riktiga världen. Väx upp! Känner mig bara så arg. Ångrar! Fan!

Nu ska vi inte tro att Johanna är en bitterfitta för det är jag inte egentligen men ibland måste man släppa ut lite för att gå vidare.
Så mina vänner sov gott så hörs vi!

Tjaadå!




RSS 2.0