såååååå glad!!!!

Förra veckan flög bort. Jobbar ju varje dag så tiden räcker inte till annat... Men jag trivs jättebra så det är bara kul :D

Blev bara en träning för det underbara vädret vill inte försvinna! Blä på denna jävla snön!

Helgen började med att Tuss o Bobba kom på besök. Emelie Sis kom oxå på besök:) Vi drack litta o snacka skit. Vakna skit tidigt på lördagen :/
Bestämt att vi skulle på bio o se Farsan. Så vi blev ett gäng, Emelie,Tuss, Bobba, Johanna, Emil, jag o älsklingen:) Riktigt kul var den. Levde upp högre än mina förväntingar faktiskt. :)
Pös sedan hem o då kom Snutt, Paulina, Thrana o Robin. Dricka o snacka en massa:) Riktig härlig o kul helg:) <3

Har ju glömt att berätta att vi har köpt ny bil:) En mercedes, tro de eller ej ;) Så imorrn ska jag lämna älsklingens kära Lys. Fick sålt den ihelgen. Fick testköra den nya bilen idag. SÅ high tech den är. Allt är eldrivet för fan. Det är inte denna flickan van vid;) Men det ska nog lösa sig;)

Men det bästaste som har hänt idag är att jag Johanna kommer from den 1 juni bli halvtidsanställd på Hundshopen!!! =) Sååååå glad för detta! Riktigt kul! Trivs så bra med töserna så jag tycker detta ska bli skit kul! =)

Förr i tiden....

Kom in en kund idag i affären med en whippet. Och alla gamla minnen kom igen.
Det roliga var att när jag sa att vi hade haft greyhounds då så visade det sig att hon visste vem jag om min familj var. Lite kul var det samtidigt lite scary. Och hon mena på att om jag inte skulle börja igen och ja det hade vatt hur kul som helst. Men jag vet inte om jag har den tiden att lägga ner som krävs för att underhålla en sådan vovve. Jag funderar på kanske att skaffa en "pensionerad" greyhound? För jag ska ha en greyhound nån gång i mitt liv! Det bara är så.
Asså 16år att mitt liv har jag spenderat mitt liv på en kapplöpningsbana. Med uppfödning av dessa (som jag tycker är) vackra o helt underbara hundar.  Det var en jobbig tid när vi var tvugna att avsluta en hel livsstil pga mammas olycka. Kändes som om en stor del av mitt liv dog. Från att ha ca 16hundar åt gången till inga alls var en stor omställning. Kan tänka på det än idag hur det kändes från att föda upp till att vara med i en stor tävling. Jag kommer ihåg när jag var så pass gammal att jag fick tävla själv. Vilken känsla det var. Kommer ihåg när jag köpte min egna första hund för mina egna pengar som jag jobbat ihop ute på banan. Rocky hette han. Jättefin var han. Usch nej jag blir helt gråtmild när jag tänker på det. Tyvärr tillhör detta i det förflutna men gud vad jag saknar det. Det var tider det....
(Tyvärr har jag inga bilder på våra vovvar på min dator så jag fick låna några.)


För fan!

Då var det måndag igen. Fan vad veckorna bara flyger iväg...

Helgen började inte bra.. Låg med feber torsdag natt plus hela fredagen... sög __ !
Mådde litta bättre på kvällen så det blev tacos med älskling, Tuss o Dennis. Soffan stod sedan på schemat..

Lördag. Började väldigt segt. Kroppen ville inte riktigt som jag ville. Men som sagt, Cockail party med rocktema stod på på tur.
Vår outfit tyckte jag blev hur bra som helst:D Bilder kommer att komma upp. Ska bara lägga in dem först.
Vi skulle till Tuss kusin Sandra, även min fd klasskamrat:). Träffade där Becky. Väldigt längesen men det var trevligt. Tack för en trevlig kväll.
Resten stack till hbg medans jag o tuss åkte till stan igen. Tack robin för skjutsen.
Dennis tittade ner o Bobba var hos oss. Tages hamnde vi på. Dans o cider. Snöänglar o kalla händer. 07.11 stängde jag av tvn.
Söndagen seg. Tuss mådde nog sämre än vad jag gjorde ;) hehe. O du var inte så odräglig. ;) <3

Måndag som sagt. Praktiserat:) Jättekul att vara tillbax igen:D Trivs jättebra där :D
Men varför har dem ändrat Facebook?? Helt jävla invecklat! Eller är det bara jag?! Suck!!

Nu ska det renbäddas..

Sussa gott !!

Kärlek! <3I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you


Finns ingen bättre än du!
Jag älskar dig!
<3


RSS 2.0