Grey

Dåligt av mig att inte uppdatera. Sorry..

Helgen var händelserik. Inflyttningsfest hos Josse i lördags. Väldigt lyckat=) Bilder kommer snart hoppas jag;)
Vaknade bakis på söndag men då skulle lilla jag o syster sitta i sekriaritatet (eller hur de stavas) på svalövscupen. Pinsamt men rätt kul ändå- Det var mysigt att hitta på nåt med min syster!<3
Har praktiserat som vanligt, igår var jag på utbildning med Ulli. Det var jätteintressant men alldeles för länge. Allt blev försenat pga att alla inte kunde hålla tiden. Så jag var hemma strax efter elva. Upp imorse o när Ulli gick ner i källaren så hade vi vatten i hela källaren! Kul att börja dagen på det viset. Så det var att börja flytta alla sakerna. Taket är lågt så jag kan inte stå rakt så min rygg mår inte bra just nu, men ska inte klaga. Så just nu är denna flickan väldigt trött..

Tyckte dagens Grey Anatomy avsnitt var mycket bra. Men gud vad sysslar Richard med?? nån som vet? men jag gillar att det börjar bli normalt igen. 
Imorrn är det träning! Skönt ska det bli! Och jag ska meddela att denna flickan stannar i Svalöv nästa år. Så känns det nu. Om nu allt blir som det är tänkt. Jag har funderat mycket på om jag ska sluta helt eller vad men jag tror inte jag hade klarat mig utan fotbollen. Jag vet inte vad jag skulle gjort istället. Så nej jag vill springa runt o sparka på en boll ett år till ialla fall. =)

Snutt- Hade inte klarat mig utan dig! <3

Nu ska jag se på "Barnaskrik och jäkelskap" 

Sussa gott!  

Kommentarer
Postat av: Emelie

Och jag hade inte klarat mig utan dig snutt <3

2009-11-26 @ 08:42:11
URL: http://emelieanderssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0