Grey

Dåligt av mig att inte uppdatera. Sorry..

Helgen var händelserik. Inflyttningsfest hos Josse i lördags. Väldigt lyckat=) Bilder kommer snart hoppas jag;)
Vaknade bakis på söndag men då skulle lilla jag o syster sitta i sekriaritatet (eller hur de stavas) på svalövscupen. Pinsamt men rätt kul ändå- Det var mysigt att hitta på nåt med min syster!<3
Har praktiserat som vanligt, igår var jag på utbildning med Ulli. Det var jätteintressant men alldeles för länge. Allt blev försenat pga att alla inte kunde hålla tiden. Så jag var hemma strax efter elva. Upp imorse o när Ulli gick ner i källaren så hade vi vatten i hela källaren! Kul att börja dagen på det viset. Så det var att börja flytta alla sakerna. Taket är lågt så jag kan inte stå rakt så min rygg mår inte bra just nu, men ska inte klaga. Så just nu är denna flickan väldigt trött..

Tyckte dagens Grey Anatomy avsnitt var mycket bra. Men gud vad sysslar Richard med?? nån som vet? men jag gillar att det börjar bli normalt igen. 
Imorrn är det träning! Skönt ska det bli! Och jag ska meddela att denna flickan stannar i Svalöv nästa år. Så känns det nu. Om nu allt blir som det är tänkt. Jag har funderat mycket på om jag ska sluta helt eller vad men jag tror inte jag hade klarat mig utan fotbollen. Jag vet inte vad jag skulle gjort istället. Så nej jag vill springa runt o sparka på en boll ett år till ialla fall. =)

Snutt- Hade inte klarat mig utan dig! <3

Nu ska jag se på "Barnaskrik och jäkelskap" 

Sussa gott!  

Fotboll ja eller nej?

Tack för en helt underbar kväll! Riktigt kul o god mat! Älskar dig snutt!<3

Återigen en kul dag på praktiken. Lär mig nåt hela tiden och ska på kurs nästa vecka. =)

Tränade idag. Känns lite vemodigt. Vet inte hur jag vill göra inför nästa år. Känns lite blä just nu. Men det som det pratades om idag tycker jag låter bra. Vi behöver få igång lagandan igen och tycka det är roligt igen. Det var längesen det var så. Och det verkar som om dem flesta tycker lite samma sak. Eller? Ja jag vet inte om dessa ben kommer att sparka boll nästa år. Vi får se helt enkelt..

Tack för att du finns i mitt liv älskling. Du är min stöttepelare och jag är din. Vi kommer att fixa detta ! <3


Ja eller Nej ?


Vilket pissväder...

Helgen flög förbi som vanligt.
Träffade mina töser från klassen i fredags:) Jättekul att träffa er ! =) Blev litta på lyset o på lördag morgon tog jag en födelsedagspromenad med min Johanna innan hon åkte hem=)
På kvällen var det 20års fest för Emelie=) Riktigt kul var det:) Hoppas du hade kul gumman:)
Sen var det en slösöndag, gick upp om Snutt o Gusten:) Hämtade bilen hos mamma o pratade med syster<3
Sen har veckan rullat på. Jag trivs som fisken i vattnet på min praktik. Jättekul är det:)
Möte igår på fotbollen. Träffade vår tänkbara tränare. Han verkar superbra. Men jag hoppas att alla vill lika mycket för det kändes lite sisådär igår faktiskt.. Kan inte sätta fingret på vad det är men ja..

Idag är det ett jävla väder:S Stormvarning o allt. Blä..
Men jag vet inte vad det är med mig? Känner inte för något just nu.. Huvudet mår inte bra.. Varför? Ja säg det.. Vad är det med min kropp? Jag pallar inte må såhär. Har ingen anledning till att må dåligt.. ZzzzZzzzZzz så känns mitt huvud just nu...

Nej slut gnällt..


Vaccinerad

Förlåt att jag har vatt dålig på att uppdatera.
Förra veckans höjdpunkter var överraskingsfesten för min syster (31/10). Hon blev jätteglad o super överraskad! Bilder kommer att komma upp så småningom. Tack alla som hjälpte till o gjorde detta möjligt. Älskar dig syster!!
Började min praktik förra veckan på Hundshopen här i stan. Jättekul är det. Trivs som fisken i vattnet:)
Svalövscupen vill jag helst inte kommentera. Vi kämpa bra iaf. Tack alla ni som kom o tittade! Super kul:)
Men det stora som har hänt har jag redan bloggat om i förra inlägget. Kan fortfarande inte fatta det? Förlovad! Helt sjukt. Så lycklig jag är. Att jag äntligen har hittat rätt i mitt liv! <3

Vaccinerad är man nu oxå. Fick den i tisdags. Och det var inte så farligt trots jag HATAR sprutor. men jag mådde icke bra igår kan jag säga. Fy. Men idag känns det bättre som tur är.
IDag kom josse med lunch. Tack igen gumman:) Hennes lya är snart inflyttningsbar:) Så fin den kommer att bli:)
Fick precis reda på att min Emelie fått lägenhet oxå! Shit vad alla blir vuxna nu:) Så glad för din skull sis! Äntligen egen lya!! =) <3

Nej nu ska jag göra nåt vettigt!

  

 


  


 

 


12månader med min älskling !

Idag är jag den världens lyckligaste flickan i världen!
Vi firar ett år tillsammans! Ett helt underbart och fantastiskt år tillsammans! Och många fler kommer det att bli !! Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går Filip !
Detta firar vi med bowling, god mat på Akropolis och mys hemma i soffan.
Inte nog med det ni ser kanske bilden här under ;)12.23 gick min älskling ner på knä och fråga "-Vill du bli min för resten av livet?"
Och ja ni kanske ser vad jag svara? ;)En otrolig lycka! Jag kan inte beskriva i ord hur jag känner mig just nu! Sååååå glad är jag!!
Jag älskar dig Filip Benediktsson och det ska bli helt underbart att spendera resten av mitt liv tillsammans med dig!!

RSS 2.0