090119

Idag ska det tvättas städas och bygga möbler:)

Helgen flög förbi som vanligt. Hade skit kul på bowlingen, bilder kommer upp på bdb när jag orkar lägga upp dem. Blev omdöpt oxå i lördags. Janne är mitt nya namn ;) hahahaha. Vi satt hemma hos oss innan och efter bowlingen och drack och snacka en massa skit.
Nåt som oxå hände när alla precis hade kommit och när Gusten går upp på balkongen skiner hela himlen upp ( och då var kl ca20 på kvällen så det var rätt mörkt) och ingen fatta vad det var. Ingen smäll eller kaboom alls. Så dagen efter på nyheterna visade det sig att det var en meteorit eller vad det heter. Coolt ;)
Igår gjorde vi inte ett skit. Jo förutom att jag var hos Ebba och älsklingen pös till sin farmor och farfar. Men sen låg vi och lata oss i sängen:) Mysigt värre ! <3<3

Nåt annat som är kul är att jag har fått två veckor på Hemrehab!! :) Börjar den 30jan till mitten på feb :D :D Skit kul :D !! Lite pengar ialla fall:)

Nej nu ska jag ner i tvättstugan!

Ciao mina vänner ! <3


Älskar denna bilden på dig älskling ! Du är mitt allt min värld ! <3<3

090117

Ett snabbt inlägg :)

Ikväll ska det krökas och bowlas :D najs:P

Igår var jag och Snutt med Älsklingen i Sjöbo och såg dem lira match. Inte jättebra men ingen förlust ialla fall. Bra kämpat hjärtat  <3
Sen sussa vi gott när vi kom hem;)

Just nu leker vi med Dalton och ska snart upp till gammelmormor och äta:) Mysigt ska det bli :)

Nej skriver mer imorrn!

Kröka lugnt !Bjuder på denna ;)

090114

Jaha då vare denna dagen oxå snart slut. Tycker dagarna bara försvinner?

Idag har man varit på Arbetsförmedlingen. Tyckte det var hur bra som helst. Fick en massa info om var och hur man hittar jobb utöver platsbanken. Är sugen som satan på att ge mig på Danmark. Jobba där och tjäna pengar som satan. Visst det blir ju en del pendling men va fan det kan det vara värt. Tänk själv för 100 danska kostar ca146 svenska kronor. Räkna själv. Hur najs är inte det? Så jag tror jag ska våga att ta det steget över sundet.

Har umgåtts med Snutt ida:) Vi köpte med oss fika upp till  mamma och satt där och flabba lite. Mös lite med valparna:)<3

Fy fan vad kul det va att träna igår. ! Fast jag var mega trött när jag åkte dit och jag visste att nu börjar den "tradia" träningen så var det skit kul:) Har haft träningsvärk idag och det var längesen jag hade det:P

Nej nu ska jag mysa vidare med min livs kärlek ! <3


Älskar dig mer och mer för varje dag som går ! Du är ljuset i mitt liv !
Jag Älskar Dig !
<3

Ursäkta dröjsmålet...

Tjena igen. Sorry att jag har varit mega dålig på att blogga. Man kan tro när man blir arbetslös att man har all tid i världen men vem fan vill tillbringa sin tid framför datorn. Nej jag tycker det är deprimerande.. Och om jag hade bloggat mer hade jag säkert skrivit och beklagat mig och tyckt synd om mig själv. Så se det som om jag har besparat er detta. ;)


Nyårn var toppen:D Sorligt nog var det min sista arbetsdag men vad fan. Bilder från nyår hittar ni på HardtoCatch bilddagbok. Jag kommer lägga upp några på min egen men ni hittar alla bilder på Snutts bdb:) Som sagt en mysig nyår var det:) <3 Och det första tsm med min Älskling ! :)

Annars har livet rullat på. Lite tråkigheter har hänt men det är inte blitt värre så just nu är det lugnt.
Valparna växer:) Och Sigge ser ut till att bli en stor pojke när han växer upp. Men det ska bli mega kul:D <3
Älsklingen och jag har fått vår nya säng:) Mega skön men vi har nog inte riktigt vant oss än;) hehe. Men riktigt fiin är den:)
Är så tacksam över att ha en sån fiin pojke i mitt liv. Han är det bästa som har hänt mig! Jag höll på att ge upp ett tag men det finns verkligen kärlek för alla! Och jag har äntligen hittat min ! <3

SÅ mycket man vill skriva men ändå så vill inte fingarna lyda.. eller är det tankarna kanske.. äsch vem vet... orka bry sig egentligen. det är bara så skrattretande menmen vi får väl se vem som skrattar sist. ha ha ha ....

Vet inte vad det är med mig idag. Inte varit riktigt på topp... inget har känntst direkt kul... faaan.. vill bara ha ett jävla jobb så jag kan..... blä blä blä...........!!!!!!!!!!!

Men det var kul som fan att jobba igår! Riktigt kul:D Saknar det som faaan ! Varför??! Varför inte söka för fler personal??! J*vla skit !!!! Men jag hålller tummarna! 

Ni vet vem ni är : Jag älskar Er ! Kram kram <3<3


 Min kärlek och jag <3

 Min Syster och jag <3<3

  Min Snutt och jag <3

RSS 2.0