090220

Tjena hopp. Fredag idag ja! Najs.

I onsdags drog Tuss med mig till Helsingör:D Snutt, Jonas (Tuss man) och Sandra var oxå med:)
Tuss du kör hur bra som helst:) Vi bara terra dig litta hihi;)
Handla inte mycke med lite blev det;) Kul som satan var det ialla fall. När vi hitta till båtarna till sist:P Eller hur Tuss? ;)
När vi kom hem tvingade Snutt med mig och pumpa hennes däck. Haha och hur kul var inte det. Först fick jag ringa Tuss och säga att hon glömde hennes nycklar så vi mötte dem på Shell. Men där var ingen luft så vi körde in på Statiol. haha. Vi fick gå in och hämta den saken man trycker på, typ handtaget eller vad fan det kallas för;) Och innan vi ens fick på det! Hahahahaha asså ni skulle varit där hahahha.! Men ja vi fick till det till sist ;) Så tack för en härligt rolig dag:)

Igår ringde min kära svärmor och fråga om jag ville med till Glumslövs backar. Så jag och Sigge hängde med dit:) Men han fatta inte att man skulle åka på pulkerna och inte springa runt med dom ;) hehe. Kul var det ialla fall.
Sen fick jag tvätta hos min kära mamma för tvättiderna här suger. Vill bara flytta nu! Till hus! Tack mamma för hjälpen<3
Träffade min syster igår! :) Jättekul ! Nu får det inte dröja för länge till nästa gång! <3
Körde och träna igår oxå:) Skönt faktiskt. Trodde jag skulle vara mer trött än vad jag var men jag klara mig. Får se på tisdag, kommer nog vara med död då ;)

Idag fredag har man inte hunnit med så mycket just nu. Men har varit ute med Sigge en bra runda:)
Saknar min syster Jenny jättemycke! Har inte träffat henne på länge nu ! Men jag ska plinga henne sen:) Älskar dig! <3
Ikväll blir det bio med svärmor och familj:) Vi ska se Bedtime Stories med Adam Sandler:D

Nej nu ska jag väl göra nåt vettigt;)

Trevlig helg !


Vår Sigge ! <3

090217

Fy fan vad jag är glad !! :D Idag ringde han äntligen ifrån Citymail! Jag börjar på måndag !! Tjoho !! :D Fy fan vad skönt att få ett jobb !! JA!!!!

Det tråkiga är att jag inte kommer att jobba på hemrehab i sommar men man kan inte leva på det i heller. Trist som fan för jag vill ju jobba där. Men vad ska man göra..? Nu ska jag prova på nått nytt och det ska bli hur kul som helst! =)


Älskar dig Sötnos ! Du betyder allt för mig !! <3

090213

Usch fy fredagen den 13. Nej skojja har inte tänkt på det så mycket faktiskt;)

Förlåt att jag var lite " emo" i förra inlägget´. Jag LOVAR Mysan att alltid vakna. Men det känns så jobbigt när huvet inte alls är som det ska vara. Jättehemskt. Men idag har det varit betydligt bättre! Skönt är det:) Inte lika ont ialla fall.
Sitter på jobb just nu. Jobbar kväll:S blä en fredag men vad gör man inte för pengar. Menmen. Vill bara ha en anställning nu! Veta att jag får lön varje månad. Slippa tänka på pengar hela tiden... !
Nej vill bara hem till min lilla familj. Filip och Sigge !! :) <3

Sorry töser att jag inte kan komma ikväll:( Hade vatt jättekul:( Men hoppas ni får en toppen kväll :)

Imorrn alla <3 dag! Mysigt ! Hoppas alla för en riktigt kärleksfull dag :)Skickar ett hjärta till alla mina nära och kära !! <3


090212

Saknar miiiin myssaaaan oxå!!! Få ju ses snart! Klart du ska ha koll på mig;) hehe.

Men hjälp mig.. Fan asså jag pallar inte ha huvudvärk mer nu.... en vecka i rad har mitt huvud bankat... Hatar det!!! Blä man vill bara försvinna! Inte vakna... SUCK !!!! 


Orkar inte.......!

091102

Tjenixen.

Mysan jag kan messa lösen till dig. ;) hehe.

Jag kan berätta att jag var på arbetsintervju igår så håll tummarna för mig denna veckan! Hoppas att han ringer och säger att jag får en anställning! :D Skönt hade det varit!

Nej nu ska jag bege ge mig ut i snön;)

Ha det kalas !

<3


Varför ska man ha huvudvärk ??

090208

Sorry sorry. Har verkligen inte varit på humör för att blogga. Inte hunnit och inte kännt för det.
Det har hänt en massa men jag orkar inte dra upp allt här. Ni kan se lite på bdb i så fall:)

Ska försöka skärpa mig och börja blogga igen men bara om jag känner för det. :)


Kommer du ihåg Älskling? =) <3


RSS 2.0